,

Λίγα λόγια για τις γυναίκες-segway

Πρώτον και κύριον, τιμή και δόξα στις μόνες γυναίκες 30something. Επιτελούν ένα κρυφό πλην όμως σημαντικότατο κοινωνικό έργο. Αυτό της γυναίκας segway. Και εξηγούμαι:

Ένας παντρεμένος άντρας στα 40-50 του βρίσκεται στα τέλη της δεύτερης και στα πρόθυρα της τρίτης ηλικίας αλλά ταυτόχρονα και στα μέσα μιας κρίσης συναισθηματικής, οικογενειακής, ψυχολογικής και δυστυχώς πολλές φορές επαγγελματικής. Είναι η δεκαετία της ζωής που έχει σιχαθεί τα πάντα, έχει κάνει τα πάντα, και βρίσκει σέξυ την Ελένη Μενεγάκη.
Τότε, λοιπόν, είναι η εποχή που για να μην αυτοκτονήσει χρειάζεται λίγη περιπέτεια στη ζωή του. Εδώ, λοιπόν, έρχονται οι γυναίκες segway για να τον βοηθήσουνε να περάσει “απέναντι”.
Εδώ να διευκρινήσω ότι δε μιλάω για λερωμένο ξενοπήδημα στο πίσω κάθισμα της Μερτσέντες που τρέχεις πρωί πρωί την άλλη μέρα στο καθαριστήριο να μην δει τους λεκέδες η κόρη σου όταν θα την πας στο σχολείο. Ούτε μιλάω για πεντάλεπτα γαμήσια στο σπίτι της φεύγοντας λίγο νωρίτερα απ’ τη δουλειά και πριν το μεσημεριανό φαγητό στο σπίτι.
Μιλάω για ξαναζωντάνεμα συναισθημάτων κλειδωμένων σε ντουλάπια του μυαλού εδώ και δεκαετίες ξεχασμένων κάτω απ’ το σκονισμένο πληκτρολόγιο του παλιού pc στο πατάρι. Μιλάω για μεγάλους φαντασιακούς έρωτες που γεμίζουν το μυαλό αργά το βράδυ στα κρυφά. Σωματικό ξύπνημα του κάτω μισού του σώματός σου με αντάλλαγμα σαρκικό έρωτα στη γυναίκα που δεν αγαπάς πια αλλά, τουλάχιστον, για τελευταία φορά ας νιώσει κι αυτή μια μικρή ηδονή. Το έτερόν σου ήμισυ θα παραξενευτεί και σίγουρα θα υποψιαστεί ότι δεν είσαι “εκεί” αλλά είσαι αθώος, γαμώτο μου. Θα ψάξει το κινητό σου, θα στήσει καραούλι στον τοίχο σου αλλά στο τέλος θα ηρεμήσει.
Η διαφορά μας, εδώ, είναι πως αν δεν υπάρχει ανταλλαγή υγρών δε μετράει σαν κέρατο.
Πόσο θα κρατήσει αυτό; 3-6 μήνες; Ένα χρόνο; Δύο χρόνια;
Κάποτε η “άλλη” θα βαρεθεί το εγκεφαλικό παιχνίδι και θα σε διαγράψει από φίλο. Δεν πειράζει. Το segway έμεινε από μπαταρία. Δεν πειράζει. Πουλάνε κι άλλα. Δεν πειράζει. Όλα καλά, διαγραφή στο chat των παλιών μηνυμάτων και τέλος.
Σημεία προσοχής στη virtual σχέση:
1. Αν ερωτευτείς πραγματικά, τη γάμησες
2. Αν σε ερωτευτεί πραγματικά, τη γάμησε, αλλά στ’ αρχίδια σου.
3. Έχει πολύ κλάμα (been there, done that).
4. Είναι ΓΑΜΩ τα αναζωογονητικά ναρκωτικά. Και απείρως καλύτερο απ’ το Alleradd. Minor side effect: Θα γαμάς λάθος άνθρωπο και αυτό μπορεί να σε σκοτώνει λίγο.
5. και δυσκολότερο. Πρέπει να βρεις την κατάλληλη γυναίκα segway που θα θέλει να περάσει αυτή τη φάση μαζί σου. Περίπου το 0,1% των γυναικών το κάνει αυτό.

Σηκώνω, λοιπόν, το εικονικό ποτήρι σαμπάνιας μου για όλες τις γυναίκες segway που βοηθάνε τους νεομεσήλικες να περάσουν αυτή τη δυσκολη φάση της ζωής.

Στην υγειά σας!

 

 

Του Parkadorou Mercedes

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%