,

Βραβείο Αινιγματικής Δήλωσης

Άρης Σοϊλέδης Ελένη Χατζίδου

Τρελάθηκε απ’ τη χαρά του ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου όταν αυτή του το έδειξε, σα να ‘ταν η πρώτη φορά που έβλεπε ένα τέτοιο στη ζωή του. Κι εκεί που οι fans της αγαπημένης τραγουδίστριας θεώρησαν πως επρόκειτο για το γουνάκι της, ο ποδοσφαιριστής επανήλθε με μια ζωτικής σημασίας διευκρίνηση, τονίζοντας ότι μιλάει για το τατού της που περιλαμβάνει τα αρχικά του και όχι για κάτι άλλο πιο έτζυ φήτσουριν’ πονηρό. Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν είναι μόνο η Ελένη, αλλά και ο ίδιος που έκανε τατού τα αρχικά της, σε περίπτωση που είχαμε κάποια αμφιβολία σχετικά με το αν η καγκουριά στη σχέση τους αποτελεί μονομερές γνώρισμα.
Η Ελένη αποκαλύπτει στις κάμερες πως το τατού με τα αρχικά του συντρόφου της βρίσκεται πίσω απ’ το αφτί της, για να το βλέπει κάθε κακόπιστη ψείρα που αμφιβάλλει για το ποιόν της σχέσης της.

Εδώ, σε παλιότερη δήλωσή της, η Ελένη ανακοινώνει πως δεν θα ξαναπάει Μύκονο γιατί οι προσωπικές στιγμές είναι προσωπικές, και η ίδια δεν επιθυμεί να την πατήσει με τη δημοσιότητα όπως η Αντζολίνα Τζολί.
Ελένη Χατζίδου

Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου, διέψευσε της φήμες που την ήθελαν να χτυπάει τατού ώστε ο εκάστοτε σύντροφος να την αναγνωρίζει χωρίς να μπερδεύεται από τις εκάστοτε μεταμορφώσεις της.

 

-ΜΠΙΣ ΑΗΜ ΝΑΤΣΟΥΡΕΛ, ΕΛΑ Σ ΠΡΚΛ ΠΛ

 

-ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.