,

Βραβείο Εξαπατημένου

Στον μακρύ κατάλογο των εξαπατημένων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ εντάχθηκε και ο πατέρας της Ελεονώρας Ζουγανέλη, που δύο χρόνια αργότερα θυμήθηκε πως τελικά έκανε λάθος. Απογοητευμένος από τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνει πως οι Έλληνες πολιτικοί είναι όργανα των κακοί κσένι και πως δεν ξέρει αν θα ψηφίσει σε επόμενες εκλογές. Στην ίδια συνέντευξη, το μέγεθος της αστειότητας της οποίας μπορεί να συγκριθεί μόνο με το μέγεθος της ιδέας που ο καλλιτέχνης έχει για τον εαυτό του, ειπώθηκαν κι άλλα εξίσου ωραία:
Ντρεπόμουν κι είχα μία συστολή γιατί δεν έχω καθόλου ματαιοδοξικές και εγωπαθητικές αντιλήψεις. Έχω δουλέψει παρά πολύ, έχω παράξει έργο. Η θητεία μου είναι μεγαλύτερη από την ηλικία μου, αν λάβεις υπόψιν ότι 15 ετών έβγαλα τον πρώτο μου δίσκο. Δούλευα και σπούδαζα. Το θάρρος το πήρα βλέποντας άλλους να κάνουν πράγματα που έχω κάνει πριν 20 χρόνια -πράγματα που παρουσιάζονται σαν παρθενογενέσεις.

ΑΝΑΓΛΥΦΗ η συστολή, δεν κρύβεται με τίποτα.

 

Είμαι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις μου, ενώ θα ήθελα να μην είμαι για λόγους αντίδρασης.

Ξεκάθαρα μεγαλωμένος μες στην αλητεία.

 

Εναι ντροπή για τους κυβερνώντες, είναι τόσο χεσμένοι απέναντι στους κατάπτυστους Αγγλοσάξωνες. Ποιος χρωστάει πού; 400 δισ δολάρια χρωστάει η Αμερική. Είμαι κατά της Ευρώπης και της παγκοσμιοποίησης. Το χειρότερο πράγμα που έχει πει ποτέ Έλληνας πολιτικός είναι ότι ανήκουμεν στη Δύση. Βγήκε ένας μαλάκας να πει ότι ανήκουμε κάπου κι εμείς το φάγαμε ότι είμαστε δυτικοί

Μα γιατί σταματήσατε να υποστηρίζετε Τσίπρα;

 

Ο Τσίπρας, όπως και κάθε πολιτικός, όφειλε να ξέρει τι μπορεί να υποσχεθεί. Προφανώς μιλούσε με παιδική αισιοδοξία.

Να είναι απλά μαλάκας αποκλείεται, άλλωστε μαλάκας είναι αυτός που είπε ότι ανήκουμε στη Δύση.

 

Δεν κυβερνάνε οι Έλληνες. Είναι εισαγόμενοι πολιτικοί. Προσπαθούν να δουν ποιο είναι το καλύτερο φερέφωνο για να υπηρετήσει τις λογικές.

Δημοσθένης Λιακόπουλος mode ON

 

Έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα, την έχουν πειραματόζωο. Η Ελλάδα είναι τόπος που το γεωγραφικό του μήκος και πλάτος, ορίζει την υπόλοιπη γη. Είμαστε στο κέντρο της Μεσογείου. Είμαστε το καλύτερο μπραντ χώρας στον κόσμο.

ilios-tavlaki-biritsa-poikilia-pareoula-kafedaki-kitharitsa-kouventoula-kiagioso8eose

 

Μπορεί στη δουλειά μου στην τηλεόραση να έχω κάνει και τα περισσότερα πράγματα στο Mega, 200 περίπου εκπομπές στο Απίστευτα κι όμως Ελληνικα, σίριαλ «Ιερή οικογένεια», τρία χρόνια Ο δικός μας άνθρωπος πριν τις ειδήσεις, Τηλεμπόρα, έχετε δει ποτέ εμένα να με προβάλλουν σε επαναλήψεις; Έκανα από τις πιο υψηλές τηλεθεάσεις. Το έχετε ακούσει ποτέ ότι ήμουν πρώτος στην τηλεθέαση; Στα στατιστικά θα το δείτε.

ΒΑΣΙΑ ΤΡΙΦΥΛΛΗ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

 

Για μένα η Ελεονώρα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο χώρο. Και δεν την βλέπω σαν κόρη μου.

Κρίμα, γιατί αν τη βλέπατε σαν κόρη θα είχατε κάποια δικαιολογία. Τώρα είστε απλά κακόγουστος.

 

Η Ελεονώρα στην αρχή πίστεψε σε ένα νέο πρωθυπουργό.

Μα όλα να σας τα ‘χει πάρει;
Εδώ, ένα απ’ τα χαρακτηριστικότερα δείγματα πολιτιστικής συμβολής του Γιάννη Ζουγανέλη στον τόπο αυτό
Ελεονώρα Ζουγανέλη

-Ναι, πατέρα εσύ; DELETE YOUR ACCOUNT.