,

Βραβείο Διακριτικής Επικοινωνιακής Στρατηγικής

Αντώνης Ρέμος Κυριάκος Μητσοτάκης

Έναν διακριτικότατο, καλαίσθητο και καθόλου ξεπερασμένο τρόπο βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ανοιχτεί στα νεαρά κοινά και να κατατροπώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά από απανωτές συσκέψεις και brainstormings παρέα με ειδήμονες της επικοινωνίας, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αφουγκραστεί τον παλμό της κοινωνίας και να κατανοήσεις τις πραγματικές και άμεσες ανάγκες της. Γι’ αυτό τον σκοπό, συναντήθηκε με τον Αντώνη Ρέμο, έναν κατ’ εξοχήν εκπρόσωπο της εργατικής τάξης που γνωρίζει εις βάθος τα προβλήματα του μέσου Έλληνα ψηφοφόρου, και έπειτα από ενδελεχή συζήτηση που είχε μαζί του σχετικά με την πορεία της πατρίδας, έκρινε σκόπιμο να τον αξιοποιήσει για το καλό της.
Ο Αντώνης Ρέμος περιγράφει στο πλατό του Rising Star τη συνάντησή του με τον μελλοντικό πρωθυπουργό, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι για τους πολιτικούς αρχηγούς να μην είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους και αποστειρωμένοι. Ελπίζουμε ολόψυχα το φιλολαϊκό παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να ακολουθήσουν κι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί , πιάνοντας κι αυτοί στενές φιλίες με εκατομμυριούχους μπουζουξήδες.
Αντώνης Ρέμος

Ακόμα μία περίπτωση, κατά το παρελθόν, όπου ο Αντώνης Ρέμος έβαλε το προσωπικό του συμφέρον σε δεύτερη μοίρα, για το καλό του τόπου.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης Αντώνης Ρέμος

-Κύριε Πρόεδρε, Κυριάκο, είμαι κάθετος σ’ αυτό το αίτημά μου. Απαιτώ GRINDR EXTRA για όλο τον λαό.

 

Αντώνης Ρέμος Νίκος Βέρτης

-Να χαλαρώσουν λιγάκι οι ρυθμοί του κοσμάκη να πούμε. Να βρούμε λίγο χρόνο να τρέξουμε στην παραλία με τον γυμνό κολλητό μας, ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου, μην το ξεχνάμε αυτό.

 

Αντώνης Ρέμος Πύρρος Δήμας

-Και να δοθεί επιτέλους λίγη έμφαση στον αθλητισμό, ε; Στον αθλητισμό και στον αληθινό έρωτα.