,

Βραβείο Πεφωτισμένης Ελίτ

Βαλάντης Donald Trump

Στο αεροδρόμιο πέτυχε η κάμερα τον αγαπημένο καλλιτέχνη, Βαλάντη, λίγο πριν πετάξει στη Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία του Donald Trump. Ο Βαλάντης θα παρευρεθεί στο λαμπερό γεγονός ως επίσημος προσκεκλημένος του “ομοσπονδιακού βουλευτή των ρεπουμπλικανών” ξαδέρφου του, ο οποίος, όπως μας πληροφόρησε ο καλλιτέχνης, έχει κάνει πολλά για τα δικαιώματά μας ακόμη κι αν δεν το γνωρίζουμε. Υποθέτουμε ότι αναφέρεται στα δικαιώματά μας να στηρίζουμε φασίστες και να χαιρόμαστε γι’ αυτό. Αφού εξήγησε τον σκοπό του ταξιδιού του, ο Βαλάντης παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους είναι με το μέρος του Donald Trump (χαρακτηριστικά δήλωσε πως ήταν απ’ τους πρώτους που πίστεψαν σ’ αυτόν) ενώ τόνισε πως στην τελετή της ορκωμοσίας του θα κάθεται στις πρώτες πρώτες θέσεις, για να σκάσουν οι οχτρές του.
Σε αγαστή ιδεολογική σύμπνοια ο Βαλάντης με τον δημοσιογράφο, Στέφανο Κωνσταντινίδη, του οποίου το αφτί είχε φάει λίγα χρόνια πριν ο Χρήστος Ψωμόπουλος
Βαλάντης

Εδώ, ο Βαλάντης προσηλυτίζει κόσμο στο ασανσέρ που συναντιόμαστε, για λογαριασμό του ρεπουμπλικανικού κόμματος.

 

Ο Βαλάντης, σε μια ανάγλυφη επίδειξη των αισθητικών αξιών που τον συνδέουν με τους Έλληνες ψηφοφόρους Trump.

 

Εδώ, με τη γλώσσα του σώματος περιγράφει τι ακριβώς θα γίνει με τις φημολογούμενες περικοπές δικαιωμάτων στις ΗΠΑ.

 

Βαλάντης Χρονοπούλου

Και, τέλος, εδώ, μεταμφιεσμένος σε μητέρα της Melania, επεξεργάζεται τρόπους διακριτικής προσέγγισης της συζύγου του Donald Trump.