,

Η Lena Dunham ανοίγει το σπίτι της κι απαντάει σε 73 ερωτήσεις της Vogue στο πιο pretentious video που θα δεις σήμερα

Ο όρος hatewatch μόλις απέκτησε νέα δυναμική

Η Lena Dunham ανοίγει το σπίτι της στη Vogue και απαντάει σε 73 ερωτήσεις

Αχ. Θα ήθελα πολύ να προσποιηθώ ότι δεν ξέρω τι είναι αυτό που με ενοχλεί στη Lena Dunham και να τα ρίξω όλα σε μια παράλογη αντιπάθεια, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΩ. Προσπαθεί υπερβολικά πολύ. Στα πάντα. Να φανεί καλή, να φανεί αυθεντική, να φανεί ταλαντούχα, να φανεί quirky, να φανεί αστεία, να φανεί έξυπνη, να φανεί ακτιβίστρια, να φανεί σημαντική, να φανεί cool, -και το αποτέλεσμα είναι μία διαρκής προσποίηση που τελικά δεν αφήνει να φανεί ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω. Χμ, τώρα που το σκέφτομαι, ίσως και να είναι αρκετά όλα αυτά για να βγάλουμε ένα πρόχειρο συμπέρασμα. Εγώ, τουλάχιστον, έχω βγάλει: Δεν. Με. Πείθει. Όσο κι αν προσπάθησα να πειστώ (ναι, έκανα φιλότιμη προσπάθεια να παρακολουθήσω το Girls, και είδα και πολλά επεισόδια μάλιστα).

Στο παρακάτω βίντεο, (μια ρουμπρίκα της Vogue που είναι σε όλα τα επεισόδια στημένη, αλλά συνήθως ευχάριστη), νομίζω ξεδιπλώνονται ένας ένας οι λόγοι που αυτό το κορίτσι είναι τόσο μα τόσο unlikeable. Όχι, δεν είναι ότι ζηλεύουμε τη σπιρτάδα και την αντισυμβατική του επιτυχία (όπως πιθανότατα πιστεύει), αλλά ότι είναι σα να φωνάζει από μακριά FAKE, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ, ΔΗΘΕΝ. Και όλα αυτά δοσμένα με έναν non human τρόπο, σα να ζει και να αναπνέει για να υποδύεται αυτιστικά την ίδια προζακική περσόνα στη ζωή της και τη δουλειά της:

Προσέξτε πώς οικειοποιείται κατευθείαν φεμινισμό, queer culture, κι ακτιβισμό, σαν να πρόκειται για τα keywords της, που πρέπει να τα χρησιμοποιήσει οπωσδήποτε για να φανεί συμπαθητική σε έναν συγκεκριμένο κύκλο (ο οποίος πολύ φοβάμαι ότι την έχει χεσμένη). Και, φυσικά, το απαραίτητο name-dropping ως συμπλήρωμα, για να σκάσουν οι φίλες της απ’ το σχολείο που την έλεγαν χοντρή.

YouTube comment on lena dunham's vogue interview

Oops, την πήραν πρέφα κι άλλοι


Αν δεν την έχετε δει, αυτή η παρωδία του Girls από το SNL περιγράφει την ψυχοσύνθεση της Lena ακριβέστερα απ’ ό,τι εγώ (και είναι και υπερβολικά αστεία, φυσικά)

*Δείτε εδώ περισσότερα επεισόδια του 73 Questions για να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα σε okay στημένο και ΕΛΕΕΙΝΑ STAGED στημένο

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%