,

Βραβείο Μετριοφροσύνης

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για το αφόρητον της επιτυχίας

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για το ασήκωτο φορτίο της προσωπικής της επιτυχίας

Έναν ασήκωτο σταυρό κουβαλάει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, για τον οποίο δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η παρουσιάστρια έρχεται να διαψεύσει τη γενική πεποίθηση του κοινού πως η ζωή της είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, κοινοποιώντας το μεγάλο της βάσανο, χωρίς φόβο:

Είναι υπερβολικά επιτυχημένη

Μπορεί για τους περισσότερους η επιτυχία να είναι κάτι σαν στόχος ζωής, αλλά για τη Βίκυ είναι πια μια τετριμμένη όσο και πιεστική πραγματικότητα. Δεν είναι μόνο ότι είναι εξαιρετικά επιτυχημένη. Είναι κι ότι δεν παύει να είναι. Αυτά, σε συνδυασμό με την ομορφιά, την εξυπνάδα και το έμφυτο χάρισμά της, δημιουργούν μια αβάσταχτη συνθήκη τελειότητας που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί.

Εδώ η ίδια η Βίκυ δυσκολεύεται, που είναι και τόσο ταλαντούχα

Είναι ωραία η επιτυχία αλλά καταβάλλεις τόσο πολλή προσπάθεια που γίνεται εξαντλητικό

Και ποιος δεν θα εξαντλείτο στη θέση της; Άραγε αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι να σε βάφουν, να σε ντύνουν, να σε φωτίζουν και να σε αναγκάζουν να μιλάς δύο ώρες την εβδομάδα με ναυάγια της ζωής που χάθηκαν και ξαναβρέθηκαν; Και όχι απλώς να τους μιλάς, αλλά και να παριστάνεις τη συγκινημένη μ’ αυτό που τους συμβαίνει!

Μιλάμε για ένα σωστό βασανιστήριο, μια κατραπακιά της μοίρας

Πιστεύω στο σύμπαν και στον Θεό και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο σχέδιό Του

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν επεμβαίνει και η ίδια σ’ αυτό. Κυρίως όταν κρίνει πως το σχέδιό Του χρήζει ανόρθωσης ή τονωτικών ενέσεων.

Πάντως, το παράλογο βάρος της επιτυχίας κατέστη προφανές και σε πρόσφατη εκπομπή της Βίκυς

Η παρουσιάστρια ζορίστηκε τόσο, που αναγκάστηκε να βραβεύσει τον εαυτό της

Είναι πανδύσκολο να είσαι η καλύτερη όλων, αλλά μια δουλειά είναι κι αυτή. Κάποια πρέπει να την κάνει.