,

Βραβείο First World Problem

Ο οδύνη του να είσαι πιο πλούσιος απ’ όσο σε συμφέρει

Μετά την κλοπή του ακριβού του σκάφους, ο Γιώργος Λιάγκας χάνει με τον ίδιο τρόπο το ακριβό του αυτοκίνητο

Δύσκολες στιγμές ζει από σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς το πολυτελές του τζιπ εκλάπη υπό άγνωστες συνθήκες. Το νέο αυτό χτύπημα έρχεται να δοκιμάσει τις αντοχές του δημοφιλούς παρουσιαστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι απαρηγόρητος. Μετά την απώλεια της επιχείρησης, της συζυγικής του γαλήνης και του σκάφους του, η κλοπή του λιάγκμομπιλ είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πάντα ονειρευότανε ένα ανοιχτό τζιπάκι,

ωστόσο η απάντηση που λάμβανε ήταν πως

Γιώργος Λιάγκας: Η Φαίη Σκορδά αντιδρά στην κλοπή του τζιπ του καταπίνοντας τη γλώσσα της

-Μουόνο αυτουό μας έλειπε, τώρα τι να σου πω βρε Γιώργου

Μέχρι που 1,5 μήνα πριν, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το μεγάλο βήμα κι επιτέλους αγόρασε το αυτοκίνητο που τόσο είχε στερηθεί. Η χαρά, βέβαια, δεν κράτησε για πολύ. Νωρίς το πρωί σήμερα διαπίστωσε πως το παρκαρισμένο έξω απ’ το σπίτι του στη Βουλιαγμένη, όχημα, είχε κάνει φτερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται να είχαν σύστημα απενεργοποίησης του Immobiliser και ίσως σύστημα απενεργοποίησης συναγερμών.

Φυσικά, εξετάζεται και το σενάριο εκούσιας αυτονόμησης του αυτοκινήτου κατόπιν υπερβολικού ψεκάσματος των καθισμάτων με Le Male by Jean Paul Gaultier. Κανείς, όμως, δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε στην παρούσα φάση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Λιάγκας δεν σκοπεύει να κάτσει με σταυρωμένα χέρια

Ήδη έχει αναθέσει στον καβαλάρη του Ralph Lauren που τόσο διακριτικά κοσμεί κάθε του μπλούζα, να οργώσει το λεκανοπέδιο και να επιστρέψει με απαντήσεις.

Η πιστή του φιλενάδα, Σάσα Σταμάτη, από την άλλη,

ανακρίνει υπόπτους για την εγκληματική ενέργεια, με κάθε πρόσφορο μέσο

Γιώργος Λιάγκας: Η Σάσα Σταμάτη ανακρίνει υπόπτους για την κλοπή του αυτοκινήτου του

Λεπτομέρειες του συμβάντος παρέθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή της Τατιανούλας Στεφανίδου. Η ελπίδα πως η οργή της βερσατσέλας να διοχετευθεί εναντίον του δράστη είναι η μόνη που τονώνει το ηθικό του.

Εμείς, να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τον κοσμοαγάπητο εραστή της ασφάλτου

Ο Γιώργος Λιάγκας ατενίζει τον κόσμο μέσα από το κάμπριό του

ΑΜΗΝ