,

Survivor: Είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης ο πιο σατανικός παίκτης στο νησί; 10 λόγοι που το αποδεικνύουν

Ο άρχοντας της δολοπλοκίας σιγά σιγά αποκαλύπτεται

Είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης ο πιο σατανικός παίκτης του Survivor;

Σαν ψέμα μου φαίνεται ότι πριν δυο μόλις μήνες θεωρούσαμε τον μάνατζερ ράγκμπι ως το πιο ύπουλο πρόσωπο στο παιχνίδι. Την ίδια ώρα ο Στέλιος Χανταμπάκης βημάτιζε στην παραλία του χαμογελώντας σαρδόνια και καταστρώνοντας σκοτεινά σχέδια εν αγνοία μας.

Ποιος; Ο Στέλιος Χανταμπάκης

Guess what, όμως, Στέλιο. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Ο δε πανελίστας του Έψιλον, τους πρώτους δύο μήνες.

Αργήσαμε αλλά είδαμε τα τρου κόλορς σου.

Και λίγο πριν εξαπολύσουμε την συμπαντική ενέργεια της Σόφης Πασχάλη εναντίον σου, ας δούμε τους βασικούς λόγους για τους οποίους είσαι για το Survivor ό,τι ο Μάλφοι για το Χόγκουαρτς:

1. Έχει φτιάξει την πιο καταχθόνια κλίκα όλων των εποχών

και χρησιμοποιεί τα μέλη της ως πιόνια για να εκτελέσει τη στρατηγική του. Το θεϊκό είναι πως τις επιπτώσεις της κατινιάς τις επωμίζονται πάντα οι συμπαίκτες που χειραγωγεί (Ευρυδίκη, Σόφη), αλλά ποτέ ο ίδιος.

2. Στοχοποίησε τον Ντάνο από την αρχή

Τη μία κοροϊδεύει την προσευχή του για να τον εξωθήσει στα άκρα κι έπειτα να τον παγιδεύσει ως επιθετικό παίκτη. Την άλλη τρώει μαζί του ψαράκι στα κρυφά και μετά τον καρφώνει ως μοναδικό υπαίτιο, για να τον περιθωριοποιήσουν οι υπόλοιποι. Μιλάμε για κανονικό μένος.

3. Λειτουργεί σαν επαγγελματίας μπαμπάκας

Δεν χάνει ευκαιρία να εκβιάσει τη συγκίνηση του κοινού με δακρύβρεχτες αναφορές στον γιο του. Ακόμα και σε εντελώς άσχετες φάσεις, επικαλείται το μπαμπαδιλίκι του για να αγγίξει συμπαίκτες και κοινό, λες και του προσδίδει κάποια έξτρα αξία ή λες κι οι υπόλοιποι δεν έχουν οικογένεια. Τσιλ μπροδερίνι, η κλαούνα ανά τρία δευτερόλεπτα δεν είναι συγκινητική, κουραστική και ύποπτη είναι.

4.Έχει μανία να υποδύεται τον καλόκαρδο.

Αμέσως μετά την εκάστοτε καφρίλα, πάει και σκάει χαμογελάκια ή δίνει το χέρι του στο θύμα του, θεωρώντας ότι κάπως έτσι θα αποτρέψει τον στιγματισμό της εικόνας του.

5. Έκανε αυτό το ντροπιαστικό show

όταν σε κάποια φάση κατάλαβε ότι οι δολοπλοκίες του δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επαναπροσδιορίζοντας τον όρο Απελπισμένη Επίκληση στο Συναίσθημα, μέσα από τη γνωστή τακτική του ευαίσθητου μπαμπάκα.

6. Έβρισε στα καλά καθούμενα έναν άνθρωπο που δεν γνώριζε

Απλώς επειδή αυτός είπε το όνομά του. Seriously.

7. Ψήφισε τον Σπαλιάρα να φύγει από την ομάδα

Ενώ μας είχε πρήξει ξανά και ξανά ότι τον ξέρει δέκα χρόνια, τον αγαπάει και είναι φίλος του.

8. Κάνει δημόσιες σχέσεις με την άλλη ομάδα σύμφωνα με το συμφέρον του

Έχει η πλειοψηφία ένα παίκτη στην μπούκα; Του την πέφτει κι αυτός, ακόμα κι αν δεν ανήκει στην ομάδα του

Γίνεται τροχαίο και υποψιάζεται ότι μπορεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών να στραφεί στα θύματα; Κάνει τον καλό για να εισπράξει credit

9. Έκανε τον τραυματισμένο παρέα με το sidekick του, τον Χούτο

για να δηλώσουν την επόμενη μέρα ότι ποτέ δεν ήταν τραυματίες, και να βγάλουν τον Αγγελόπουλο τρελό

10. Κάνει σαματά όταν η αντίπαλη ομάδα κοροϊδεύει ή ειρωνεύεται,

ενώ ο ίδιος οργανώνει επιδεικτικά shows όταν κερδίζει, με αποκορύφωμα τον χλευασμό του Κωνσταντίνου των Μαχητών στο χθεσινό επεισόδιο

Σα να μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για μια έκτακτη αποχώρηση α λα Σόφη Πασχάλη