,

Βραβείο How the Mighty Have Fallen

Από Μαρί Κυριακού, Μαρί Κεμπαπού

Σε κεμπαμπτζίδικο των νοτίων προαστίων γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρί Κυριακού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν λίγο καιρό η είδηση πως Μαρί Κυριακού και Μίνωας Κυριακού δεν είναι πλέον ζευγάρι. Η κοινή γνώμη κλονίστηκε, ο ρομαντισμός μας δέχτηκε ένα βαθύτατο πλήγμα. Οι σταθερές μας πλέον δεν έμοιαζαν και τόσο σταθερές.

Μήπως τελικά ο απόλυτος και παντοτινός έρωτας είναι ένας μύθος;

Κατά το παρελθόν, δεχτήκαμε με παλικαρίσια γενναιότητα τον χωρισμό πολύ λιγότερο ερωτευμένων ζευγαριών (βλ. διαζύγιο Πιτ-Τζολί). Η Μαρί κι ο Μίνως όμως; Γίνεται η πεμπτουσία της λαγνείας και του σαρκοβόρου πάθους να εξανεμίστηκε τόσο απλά;

Πάνω που πηγαίναμε να ξεπεράσουμε το κακοποιητικό για την πίστη μας στο αγνό συναίσθημα, γεγονός,

ένα εξίσου εντυπωσιακό περιστατικό έρχεται να μας συνταράξει εκ νέου.

Η Μαρί Κυριακού γιόρτασε τα γενέθλιά της σε κεμπαπτζίδικο

Πολύ καλά διαβάσατε. Ούτε στο Γκστάαντ, ούτε στη γαλλική Ριβιέρα, ούτε καν στη Νέα Υόρκη. Η Μαρί γιόρτασε την κοσμοϊστορική επέτειο των γενεθλίων της στα νότια προάστια, δίπλα σε μπέησιξ με πετσετέ φόρμες τζούσι κουτούρ και φτηνό κοντούρινγκ.

Σε κεμπαπτζίδικο γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρί Κυριακού

Σε πρωτόγνωρα φτωχικό κλίμα, η Μαρί έσβησε το ένα και μοναδικό κεράκι της αγορασμένης από συνοικιακή πατισερί, τούρτας της, περιστοιχισμένη από άτομα με εξαιρετικά χαμηλό εισόδημα.

Αίσθηση προκαλούν μερικά σοκαριστικά στοιχεία της φωτογραφίας

όπως το γεγονός ότι απουσιάζουν παντελώς οι ράβδοι χρυσού, τα συλλεκτικά κοσμήματα cartier, καθώς και τα hermès δώρα από ζάμπλουτους φίλους. Επίσης, απουσιάζουν οι ζάμπλουτοι φίλοι.

Από τη low budget συνάθροιση έλειπε και η Φαίη Σκορδά, η γλυκιά παρουσιάστρια που λίγο καιρό πριν είχε αφιερώσει λίτρα από το σάλιο της στην πρώην αφεντικίνα της:

Απών ήταν, όμως, και ο Μάικ ο Φασολάκης, το αγαπημένο ομιλούν όσπριο των παιδιών. Σύμφωνα με φήμες, ο Μάικ σκέφτεται σοβαρά να προβεί σε εγχείρηση αλλαγής σπόρου και να μεταναστεύσει στο εξωτερικό ως φακή.

Εμείς να ευχηθούμε στη Μαρί χρόνια πολλά και σύντομα μια ένδοξη επιστροφή στην πολυτέλεια.