,

10 Αποδείξεις ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι η Daenerys Targaryen του Survivor

Υποκλιθείτε τώρα στην ελαφρολαϊκή μητέρα των Δράκων

10 λόγοι για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι η Daenerys Targaryen του Survivor

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η κυρίαρχη μπιτσοκλίκα του Survivor επιλέγει κάθε βδομάδα έναν παίκτη που δεν πάει με τα νερά της, και τον στοχοποιεί. Αυτή τη βδομάδα, θύμα της ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η παίκτρια που τόλμησε να μη γίνει φίλη της Ευρυδίκης, να μην γελάσει με τα αστεία του Χανταμπάκη και να μην χτυπήσει απαλά την πλατούλα της Λάουρας μετά το γεύμα της, για να ρευτεί.

Η Ειρήνη περνάει πολύ δύσκολα, υφίσταται τρομακτικό bullying και θυμίζει τον Ντάνο μας όπως ήταν πριν λίγο καιρό. Όμως δεν μασάει. Γιατί, απλούστατα, το αίμα της είναι βασιλικό και ο μόνος αντίπαλος που υπολογίζει, είναι η Cersei Lannister.

Ιδού οι ομοιότητές της με την Daenerys Targaryen, που την προστατεύουν από τις κακοτοπιές:

1.Δεν αφήνει κανέναν άντρα να της επιβληθεί

Όχι ότι αφήνει γυναίκες, αλλά πάντως δεν φοβάται να συγκρουστεί, όταν νιώθει πως αδικείται. Ούτε κουτσομπολάκια, ούτε μηχανορραφίες. Ράπισμα.

2. Επιβίωσε από τον φλογοβόλο ήλιο του Αγίου Δομίνικου σχεδόν αλώβητη

Αποδεικνύοντας πως στις φλέβες της ρέει αγνό, άκαυτο αίμα δυναστείας Targaryen. Προσκυνήστε τώρα τις όμορφες πανάδες της και κάντε μόκο.

3. Μίλησε ανοιχτά για τη δεσποτική συμπεριφορά των Διάσημων

χωρίς να τη νοιάζουν οι δημόσιες σχέσεις και το προσωπικό κόστος που επισύρει το θάρρος της. Όπως ακριβώς η Khaleesi συγκρούεται ακόμη και με τον ίδιο της τον λαό, προκειμένου να τον συνετίσει. Θυμάστε άραγε πώς σταμάτησε τη δουλεία στο Meereen;

4. Δεν χάνει το χιούμορ και τη λεπτή ειρωνεία της

Ακόμα κι όταν βλέπει ότι περιβάλλεται από μικροπρεπείς κατίνες που βυσσοδομούν εναντίον της. Αυτή παραμένει witty γιατί κατά βάθος είναι ένα avant garde τρολίνι.

5. Δεν παρασύρθηκε από την κλίκα που στοχοποίησε τον Ντάνο

αλλά ούτε και μπλέχτηκε στη διένεξη με οποιονδήποτε τρόπο. Είπαμε, Khaleesi είναι, όχι ο Δον Κιχώτης.

6. Διεκδίκησε με σθένος την κουβέρτα της

όπως ακριβώς η Daenerys διεκδικεί τον θρόνο που δικαιωματικά της ανήκει. Παράλληλα, μας έδωσε μια instant classic ατάκα, που πλέον μπορούμε να χρησιμοποιούμε σε κάθε περίσταση, στο σπίτι, στη δουλειά, στο σινεμά, στο γυμναστήριο.

7. Κατάλαβε χάρη στο αλάνθαστο ένστικτό της το ποιόν του Χανταμπάκη

Βέβαια, και ο Ντάνος το είχε καταλάβει νωρίτερα. Ωστόσο, η Ειρήνη είναι η μόνη που είχε τα κότσια να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει. Ξέρετε, σαν την Khaleesi όταν απέλυε τους στρατηγούς της και όλοι την θεωρούσαν τρελή.

8. Ζήτησε να την στείλουν στην αντίπαλη ομάδα

όταν διαπίστωσε ότι οι δικοί της δεν τη χωνεύουν καθόλου. Όχι, δεν προσπάθησε να γίνει συμπαθής, δεν προσπάθησε να διασπάσει τους συμπαίκτες της βάζοντάς τους λόγια, δεν έκανε φασαρία. Απλά τους συνέδεσε με τη μουνιέλα της και τους είπε bye Felicia.

9. Είναι η μόνη που την είπε στο ιερό τοτέμ της ομάδας, τη Λάουρα

Η Λάουρα μπορεί να είναι άχρηστη αγωνιστικά, οκνηρή και χαζοχαρούμενη, ωστόσο για κάποιον λόγο εισπράττει περισσότερους επαίνους και ενθάρρυνση από οποιονδήποτε άλλο. Γενικά, στο Survivor υπάρχει ένας άγραφος νόμος να τη γλείφεις, διαφορετικά θεωρείσαι κακός, παράξενος και χωρίς ομαδικό πνεύμα. Guess what. Η Ειρήνη την έκραξε επειδή πήγε να της κλέψει την πατάτα. Because that’s how she rolls.

10. Διαχειρίστηκε like a pro τον άθλιο χλευασμό του Χανταμπάκη

Ενώ η Ειρήνη έλειπε, ο Χανταμπάκης αποφάσισε να αρπάξει ένα σουτιέν και να σκαρώσει ένα cringeworthy σκετσάκι για βλαμμένα. Στο σκετσάκι αυτό, θεώρησε σκόπιμο να κοροϊδέψει την Ειρήνη με το γνωστό του φλέγμα, προκαλώντας το γέλιο του πολύ απαιτητικού κοινού του εις βάρος της. Ναι, θέλει τρομερή τέχνη να κάνεις τον Μπο και τη Λάουρα να γελάσουν. Την ίδια ώρα, σαν από ένστικτο, η Ειρήνη βόλταρε στη ζούγκλα και έτρωγε καρυδούλες μακριά από την πλέμπα. Χέητερζ, κλάστε της μια μάντρα.

Στο μεταξύ, εμείς απολαμβάνουμε την ψευδαίσθηση υπεροχής της κλίκας και την άγνοιά της για το πόσο μισητή είναι πίσω στην πατρίδα. Και, φυσικά, ανυπομονούμε να εξωθήσουν την Ειρήνη στα άκρα.