,

Βραβείο Τεχνολογικού Θαύματος

Ρίγη συγκίνησης στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα

Γνωστή για την ικανότητά της να ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα του παγκόσμιου επιστημονικού γίγνεσθαι, η γλυκιά Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε μια ακόμη καινοτομία. Σε μια προσπάθεια να δώσει λύση στο φλέγον κοινωνικό πρόβλημα των υπανάπτυκτων βλεφαρίδων, προσέφερε τον εαυτό της ως πειραματόζωο. Και φυσικά, το θαύμα δεν άργησε να γίνει.

Τα extensions βλεφαρίδων με τη μέθοδο 3D έδωσαν την απάντηση στις προσευχές μας

Οι κοντοστούπες βλεφαρίδες από τούδε και στο εξής δεν θα θέτουν εμπόδια στην πρόοδο της ανθρωπότητας. Είναι αλήθεια. Βγείτε στους δρόμους να πανηγυρίσετε. Αγκαλιάστε τους εχθρούς σας. Συγχωρήστε τους Χανταμπάκηδες της ζωής σας. The kingdom of heaven is here.

Η Κατερίνα Καινούργιου με extensions βλεφαρίδων

Μετριόφρων όπως πάντα, η Κατερίνα απέφυγε τις μεγαλοστομίες. Παρότι πολλοί φοβήθηκαν πως το επίτευγμά της θα της φούσκωνε τα μυαλά, η ίδια μίλησε γι’ αυτό σεμνά και λακωνικά. Όπως ταιριάζει σε μια Μαρί Κιουρί του 2017

Extensions βλεφαρίδων.. δεν λύνουν όλα τα προβλήματα, αλλά κάνουν μία πολύ καλή αρχή

Βεβαίως και κάνουν. Την αρχή του υπόλοιπου της ζωής μας. Μιας ζωής που δεν θα μαστίζεται πλέον από βλεφαροκοντίτιδα.

Η Κατερίνα Καινούργιου με υπέροχα extensions βλεφαρίδας

Παρ’ όλη την εύλογη συγκίνηση που μας προκάλεσε το τριών διαστάσεων κατόρθωμα της Κατερίνας, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα παλαιότερά της.

Όπως την ίνσταντ κλάσικ ωδή της στην παγιέτα

ΠΑΓΙΕΤΑ

Για εσάς τους αναποφάσιστους που δεν ξέρετε τι να βάλετε στο ρεβεγιόν και θέλετε ένα καλόγουστο άτομο να σας δώσει μια πρωτότυπη ιδέα, χουρέι, η ΚατΚεν έχει πια κανάλι στο γιουτιούμπ:

Posted by thecurlysue on Samstag, 17. Dezember 2016

ή το κοσμογονικό της αφιέρωμα στην έννοια του παλτό

ΠΑΛΤΟ

Όταν η ζωή σ' έχει πάει παλτό

Posted by thecurlysue on Samstag, 14. Januar 2017

Τέλος, ας μην ξεχνάμε την πρώτη φορά που η Κατερίνα μας ερέθισε τόσο, πνευματικά. Ναι, ήταν τότε που ανακάλυψε πως η qotula eqane qaqaquia. Never Forget. Always Respect.