,

Βραβείο ‘Nobody Cares’

Η τραγουδίστρια επιτέλους κλείνει στόματα ανοίγοντας το δικό της

Η Θωμαή Απέργη πιάνει on air τα δόντια της για να μας πείσει ότι είναι δικά της

Πως είναι δικά της και όχι κάποιου άλλου, αποκάλυψε για τα δόντια της η διάσημη (;) τραγουδίστρια (;), Θωμαή Απέργη. Έχοντας αφήσει το κοινό να βασανιστεί για χρόνια από αυτή την απορία, η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της. Και να κλείσει μερικά κακοήθη στόματα ανοίγοντας το δικό της.

Επειδή όμως οι άπιστοι Θωμάδες και οι εξίσου άπιστες Θωμαΐδες καραδοκούν πάντα και παντού

η Θωμαή δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Αντιθέτως, άνοιξε το στόμα της, ψηλάφησε την οδοντοστοιχία της και απέδειξε στην έμπειρη οδοντολόγο, Σάσα Σταμάτη, του λόγου το αληθές.

Πέρα, όμως, από την κοσμογονικής σημασίας αποκάλυψη για την αυθεντικότητα των δοντιών της, η Θωμαή φρόντισε να μας πληροφορήσει ότι:

-Το νέο της τραγούδι είναι λαϊκότροπο λάτιν, γραμμένο από τον Νίκο Βέρτη. Της ευχόμαστε και ροκ χασαποσέρβικο γραμμένο από τον Andrew Lloyd Webber.

-Της αρέσει να κοιμάται με το αρκουδάκι της. Καθόλου creepy φυσικά.

-Έχει τόσο λίγο χρόνο που ξεχνάει να φάει. Μία θέση πιο κάτω απ’ το “είμαι τόσο όμορφη που αποξενώνω τους γύρω μου” στη λίστα των first world problems.

Δυστυχώς, παρά την τολμηρή της διάθεση,

σε ό,τι αφορά τις χειρονομίες, η Θωμαή περιορίστηκε στο να πιάσει τα δόντια της για να τα καμαρώσουμε. Έτσι, απέφυγε άλλες εξίσου κουλ και ενδιαφέρουσες κινήσεις, όπως π.χ να πιάσει τις μύξες της και να τις φάει live ή να ακουμπήσει τις μασχάλες της με το πιγούνι της.

Δεν πειράζει, ωστόσο,

γιατί όλα της τα σφάλματα αντισταθμίζονται και θα αντισταθμίζονται για πάντα, από αυτή την εξαίσια τούμπα που μας χάρισε πριν λίγα χρόνια.