,

Δήμος Βερύκιος – ο νέος αντιπρόεδρος του ΔΣ του Alpha: Όλες οι φορές που κέρδισε τη θέση με το σπαθί του

Επιτέλους, τα on air δάκρυα απέδωσαν καρπούς

Ο Δήμος Βερύκιος είναι ο νέος αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ALPHA

Αν είστε από εκείνους που απελπίζονται κάθε μέρα και πιο πολύ με τα εργασιακά δεδομένα των ιδιωτικών υπαλλήλων, σας έχω καλά νέα. Η ελπίδα δεν χάθηκε, φίλοι μου. Τα πράγματα είναι μεν δύσκολα στον ιδιωτικό τομέα, αλλά το όραμα της επαγγελματικής ανέλιξης δεν είναι πια μια ουτοπία. Τι, δεν με πιστεύετε; Έχω μια απτή απόδειξη. Ένα σχεδόν ανθρώπινο παράδειγμα. Ονομάζεται Δήμος Βερύκιος.

Ναι, ο Δήμος Βερύκιος τα κατάφερε μια χαρά και πλέον ατενίζει τον κόσμο από τη θέση του αντιπροέδρου του Alpha

Αντιπαρέρχομαι όλες εκείνες τις δόλιες σκέψεις που κάνατε στο άκουσμα της είδησης. Ναι ναι, ότι και καλά δεν του αξίζει η θέση, ότι είναι ένας γλείφτης της εξουσίας που επιτέλους ανταμείφθηκε, και τέτοια. Είστε ζηλιάρηδες και πραγματικά φρίττω με την κακία σας.

Για να σας αποδείξω, μάλιστα, ότι η νέα θεσάρα του Δήμου αποτελεί φυσική και δίκαιη εξέλιξη των πραγμάτων, θα παραθέσω μερικές από τις φορές που την κέρδισε με το σπαθί του:

1. Τότε που έβαλε τα κλάματα στον αέρα διαβάζοντας μήνυμα του Δημήτρη Κοντομηνά

Μια στιγμή γνήσιας συγκίνησης που θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας. Αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμός κι επαγγελματισμός συναντιούνται ιδανικά σ’ ένα καυτό δάκρυ.

2. Όταν βγήκε στον Θέμο για να πει ότι ο εργοδότης του είναι αγαθός και καλόπιστος

κι ότι σκοτεινά συμφέροντα του έχουν στήσει πλεκτάνη!

3. Τότε που βγήκε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για να δηλώσει πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς κατακτά τους ουρανούς απ’ τη Βοστόνη

Εν μέσω ντελιρίου για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Δήμος Βερύκιος έπρεπε κάπως να υπερασπιστεί τον εργοδότη του που δεν είχε καταφέρει να εξασφαλίσει μία εξ αυτών. Τι πιο λογικό απ’ το να βγει στην τηλεόραση και να θαμπώσει το κοινό με κρυπτικά μηνύματα σχετικά με τα μεγάλα, επαναστατικά σχέδια που καταστρώνει το αφεντικό;

4. Εκείνη την αξέχαστη φάση που έκατσε Παναγίτσα ενώ ο Πρόεδρος επέπληττε ζωντανά αυτόν και μερικούς άλλους

Καλή η ελευθερία του λόγου, αλλά όταν ο ιδιοκτήτης εκνευρίζεται, παρεμβαίνει στις εκπομπές του σταθμού και κόβει κώλους. Οκ, κάποιοι κώλοι τυχαίνει να είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να κοπούν.

5. Όταν δήλωσε περήφανος ότι δεν έχει μπει στο σκάφος του Δημήτρη Κοντομηνά

Ενώ θα μπορούσε κάλλιστα, ε

6. Όταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς εισέβαλε στην εκπομπή της Μενεγάκη και ο Δήμος Βερύκιος τον κοίταγε κάπως έτσι

Περίπου όπως κοίταγε η Μέρεντιθ Γκρέι τον Ντέρεκ όταν χειρουργούσε εγκεφάλους.

Τι περιμένετε;

Εμπρός λοιπόν, ξεχυθείτε στα γραφεία της εργοδοσίας σας και πιάστε κι εσείς δουλειά! Η καταξίωση σας χαμογελάει ενθαρρυντικά στον ορίζοντα και οι σιελογόνοι αδένες σας ανυπομονούν να ξεκινήσουν υπερωρίες εκκρίσεων.