,

Το βίντεο από τη φωτογράφιση του Brad Pitt για το GQ Style είναι ό,τι πιο μαγευτικό θα δεις σήμερα

Σαν μια μίξη από κομμένες σκηνές του Tree of Life

Ο Brad Pitt φωτογραφίζεται για το GQ Style

Όπως θα ‘χετε διαπιστώσει ήδη από τον καταιγισμό αναδημοσιεύσεων στα social media, ο Brad Pitt φωτογραφήθηκε και συνεντευξιάστηκε για το GQ Style. Η παραγωγή δεν τσιγκουνεύτηκε τα εξώφυλλα, δεν τσιγκουνεύτηκε τις φωτογραφίες, δεν τσιγκουνεύτηκε την τέχνη.

Προφανέστατα

O Brad Pitt σε μια φανταστική φωτογράφιση-συνέντευξη για το GQ Style

Πρόκειται για μία από εκείνες τις συνεντεύξεις που οι κορυφαίοι stars δίνουν μια στα δέκα χρόνια, ενώ οι περισσότεροι “stars” δεν δίνουν ποτέ στη ζωή τους. Μιλάμε για διαμάντι. Συνοδευόμενο από αντίστοιχη φωτογράφιση-εικαστικό απαύγασμα. Όλη η μαγεία εγκιβωτίζεται στο παρακάτω βίντεο:

Τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη εδώ. Επειδή, όμως, είναι μακροσκελής και στα Αγγλικά,

επιτρέψτε μου να σας κάνω μια σύνοψη:

Ο Brad Pitt στα 53 του δεν είναι ό,τι θα περιμέναμε να είναι ο Brad Pitt στα 53 του. Δεν αναπολεί τη νιότη σαν τζόβενο, δεν πλακώνεται στις πλαστικές, δεν αγοράζει ακριβά αυτοκίνητα, δεν έχει χάσει το μυαλό και το γούστο του. Ο τύπος αποτελεί μια τρομακτικότατη περίπτωση χορτασμένου ανθρώπου, που αντί να παρακμάσει με τα χρόνια, απλά περνάει στο επόμενο επίπεδο. Και εύλογα αναρωτιέται “what’s the point?”

Μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και τη στρατιωτική πειθαρχία του σπιτιού, εξηγεί πώς το παράκανε με το αλκοόλ και πώς τον βοήθησε η ψυχοθεραπεία σε όλα· απομυθοποιεί το σταριλίκι και την ηθοποιία (αποκαλύπτοντας πως πλέον τον τραβάνε περισσότερο άλλα είδη τέχνης), και σχολιάζει ψύχραιμα τα του διαζυγίου και των παιδιών. Γενικά, η συνέντευξη μοιάζει με απόσταγμα σοφίας κάποιου λόγιου συγγραφέα και η όλη ατμόσφαιρα φέρνει στο νου την υπαρξιστική φόρτιση του Tree of Life.

Δεν κράζει, δεν πετάει μπαρούφες, δε νιώθει την ανάγκη να πολιτικοποιηθεί ντε και καλά

Στόφα ατομάρας, πρέπει να είναι γαμάτος στην παρέα. Α, επίσης λέει πως του αρέσει ο Frank Ocean, ε. Για κάποιον λόγο δεν εκπλήσσομαι. Κρίμα που δεν θα τον γνωρίσουμε ποτέ.

Αν δεν τις έχετε δει ακόμα, δείτε και τις υπέροχες φωτογραφίες εδώ. Θαυμάστε παραγωγή, αισθητική και τι θα πει να είσαι ακούσια μοντέλο:

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%