,

Βραβείο Σοκαριστικά Σημαντικής Είδησης

Ούρλιαζε η Σάσα Μπάστα στα κρατητήρια

Σάσα Μπάστα: Συνελήφθη ο ετεροθαλής της αδερφός

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στα ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας η είδηση πως η Σάσα Μπάστα έχει ετεροθαλή αδερφό, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη.

*Πόλεις σείονται, κτίρια γκρεμίζονται, άνθρωποι τρέχουν ουρλιάζοντας στους δρόμους*

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο αδερφός της καλλιτέχνιδος μπέρδεψε τη λέξη καμίνι με τη λέξη χαμίνι στο γνωστό διδακτικό τραγούδι της Σάσας (Ήθελα έρωτα να καίει σαν καμίνι κι αυτό με σένανε δεν πρόκειται να γίνει), με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο τον κακό, τον δρόμο της αλητείας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ,

ο 37χρονος μπροδερίνας της Σάσας δραστηριοποιείτο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής προσποιούμενος τον έμπορο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Αφού υποσχόταν τηλεφωνικώς στα ανυποψίαστα θύματά του να τους πουλήσει προϊόντα σε χαμηλές τιμές, στη συνέχεια συναντιόταν μαζί τους και τους αποσπούσε τα χρήματα -συχνά με απειλή όπλου- χωρίς φυσικά να παραδώσει τις συσκευές.

Παραδόξως, η πλευρά της Σάσας δεν φαίνεται ιδιαίτερα σοκαρισμένη από το γεγονότο αυτό

Για του λόγου το αληθές, το ποπ σενσέησον από το Περιστέρι δήλωσε

Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ταραγμένη γιατί αν και λυπάμαι για κάθε άνθρωπο ειδικά νέο που έχει μπλέξει για παραβατική συμπεριφορά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με καλούν οι δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα παραπάνω από αυτό που θα ένιωθα για οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο.

Εντύπωση προκαλεί η απάθεια της Σάσας για το περιστατικό. Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που την καλούν.

Αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση και το μόνο που μπορώ να πω χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως η άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους.

Μεγαλόψυχη και θεοσεβούμενη, αν και εμφανώς προσβεβλημένη από τη συγγένειά της με ένα κακοποιό στοιχείο.

Ευτυχώς, το περιβάλλον της Σάσας διαψεύδει κατηγορηματικά τη φημολογία πως ο αδερφός της πούλησε στη μαύρη αγορά τα κανονικά της δόντια. Όπως προκύπτει, η επιλογή της να τα αλλάξει και να φορέσει υπερμεγέθη φωσφορίζοντα, ήταν καθαρά δική της.

Να αναφέρουμε, για την ιστορία,

πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάσα αποδεικνύει στο πανελλήνιο ότι απεχθάνεται τις συγκρούσεις και τους δημόσιους διαπληκτισμούς. Άλλωστε, θυμόμαστε όλοι τον έλεγκαντ τρόπο που απέφυγε να δώσει συνέχεια στη διαμάχη της με τον Μένιο Φουρθιώτη και τη Τζούλια Ντεζιρέ Αλεξανδράτου

Σάσα Μπάστα, keeping it classy since like forever