,

Βραβείο Mean Girls

Άγριο πιστολίδι στο ελληνικό instagram

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου στο instagram και το σύμπαν θρηνεί

Με αίμα βάφτηκε το timeline του ελληνικού celebrity instagram, γεγονός που βελτίωσε εμφανώς την όψη του. Τι συνέβη όμως και διαταράχθηκε η πορδίζουσα νιρβάνα του;

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου φυσικά

Ω ναι, μπιτσόνια μου. Η πίστη μας στην παντοτινή φιλία μόλις μαδήθηκε σαν τα πέταλα μιας ανεμώνας. Η συνωμοσία του εξτένσιον μόλις κατάφερε ένα μοιραίο χτύπημα στη συμμαχία της καμένης τρέσας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν μήνα,

όταν η Κατερίνα Καινούργιου παρακάλεσε την Ελένη Μενεγάκη on air, να την κάνει follow. Cringe all over the place. Αν και η Ελένη είχε μέχρι πρότινος καταφέρει να αποφύγει τον online συγχρωτισμό της με το τηλεοπτικό καρακατσουλιό, αυτή τη φορά αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να ξεφύγει.

Έκανε την καρδιά της πέτρα και ακολούθησε την Κατερίνα Καινούργιου, και μάλιστα δωρεάν. Παραδόξως, η έκθεσή της στις φωτοσοπαρισμένες λήψεις της ΚατΚέν μέσα στα φτηνιάρικα στούντιο του Έψιλον δεν την έβλαψε όσο περίμενε. Ωστόσο, ένα απρόοπτο ρεπορτάζ του πάνελ της ΚατΚέν έμελλε να φέρει τα πάνω-κάτω στις σχέσεις των δυο ξανθών κυρατσο-ειδώλων.

Η Ελένη ένιωσε βαθιά προσβεβλημένη που η ΚατΚέν υπαινίχθη πως ενδιαφέρεται να αγοράσει την κατασχεμένη βίλα του φίλου και κουμπάρου της, Πέτρου Κωστόπουλου, στη Φιλοθέη. Οι λόγοι είναι προφανείς, κι αν δεν είναι, αρκεί να αναφέρω πως η Φιλοθέη δεν είναι αρκετά βόρεια, ενώ μια βίλα κατασχεμένη είναι βίλα από δεύτερο χέρι. Όλοι στη θέση της θα αντιδρούσαμε αντίστοιχα, θεωρώ.

Η αντίδραση της Ελένης ήταν, εύλογα, σφοδρή. Μετά το ξεχεστήριο διάβημα προς την Κατ, θεώρησε σκόπιμο να απαλλαγεί κι από τη διαδικτυακή της παρουσία. Έτσι, εκτός από ένα πιο chic timeline, η Ελένη εξασφάλισε και στρογγυλότερο αριθμό ακολουθούμενων, ικανοποιώντας και το OCD της πλουσίας που ενδεχομένως τη διακατέχει.

Η Ελένη Μενεγάκη στο instagram

Να πούμε, βέβαια, πως η Ελένη δεν είναι καμιά τυχαία στο πεδίο της γυμνασιακής επίλυσης διαφορών. Η ιστορία έχει δείξει πως έχει πληρωθεί και η ίδια με αυτό το νόμισμα κατά το παρελθόν.

Ελένη Μενεγάκη instagram

Όπως και να ‘χει

το κερλισού, εκφράζει την ελπίδα του το όλο περιστατικό να μην επηρεάσει την ψυχολογία της Κατερίνας. Θα ήταν φρικτό να στερηθούμε το vlogging της για έναν τόσο χαζό λόγο.

ΠΑΓΙΕΤΑ

Για εσάς τους αναποφάσιστους που δεν ξέρετε τι να βάλετε στο ρεβεγιόν και θέλετε ένα καλόγουστο άτομο να σας δώσει μια πρωτότυπη ιδέα, χουρέι, η ΚατΚεν έχει πια κανάλι στο γιουτιούμπ:

Posted by thecurlysue on Samstag, 17. Dezember 2016