,

Βραβείο Καλοσύνης ‘Χρυσούλα Διαβάτη’

Αγνή καλοσύνη έσταξε η γλυκιά Ελένη Βιτάλη για τους συναδέλφους της

Καλοσύνη και γλυκύτητα έσταξε η Ελένη Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα

Έντονη αδιαθεσία και τάση προς θάψιμο ένιωσε πριν λίγες ώρες η Ελένη Βιτάλη, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει γιατί. Η τραγουδίστρια και τα πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος αρχικά νόμισαν πως επρόκειτο για μια απλή γρίπη. Στη συνέχεια, όμως, τα συμπτώματα έγιναν αρκετά ανησυχητικά, συντείνοντας προς μια σοβαρότερη διάγνωση.

Μερικά μικρόφωνα και λίγες κάμερες ήταν αρκετά

για να εκδηλωθεί η κατάσταση της καλλιτέχνιδος σε όλο το τρομακτικό της μεγαλείο. Στη θέα τους, η Ελένη Βιτάλη ένιωσε ένα κύμα μοχθηρίας να τη δονεί σύγκορμη, κι αμέσως μετά μια έντονη παρόρμηση να σπείρει κομμωτηριακή κακία σε ολάκερη την πλάση.

Ήταν σαφές. Η Ελένη Βιτάλη είχε προσβληθεί από τον ιό ‘Χρυσούλα Διαβάτη’

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η τραγουδίστρια πρόλαβε να πει πως δεν της αρέσει το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, δεν της αρέσει η Πάολα, δεν της αρέσει ο Λιάνης, δεν της αρέσουν οι μόδες, και δεν της αρέσει ο Αντώνης Ρέμος. Παραδόξως, για τον τελευταίο προσέθεσε ότι δεν τον θεωρεί κακό άνθρωπο, απλώς κακό τραγουδιστή, εκπλήσσοντας τους γύρω της με τη μεγαλοψυχία και το γενναιόδωρο πνεύμα της.

Μοιραία, η φάση θύμισε έντονα παλιές ένδοξες στιγμές ηθικής ανωτερότητας και κλας

Πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κερλησού, η στάση της Ελένης Βιτάλη χαίρει της στήριξης των πιο εκλεκτών κακίστρων της δημόσιας σφαίρας. Φήμες θέλουν την κυρία Βούλα του Κάτι Ψήνεται, την Τζίνα του Shopping Star, καθώς και τη μητέρα της Σίσσυς Φειδά να ετοιμάζουν ήδη αντίστοιχες επιθέσεις προς την ανθρωπότητα, υπό τη σεπτή καθοδήγηση της Χρυσούλας Διαβάτη.

Ας ελπίσουμε όλη αυτή η αναμπουμπούλα να μη σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του Αντώνη Ρέμου

Η Ελένη Βιτάλη θεωρεί τον Αντώνη Ρέμο κακό τραγουδιστή