,

Ελλαδίτσα 2017: Η Εύη Βατίδου και το πάνελ της αποκαλούν αγελάδα, μοντέλο δαλματίας κι άλλα ωραία τη Winnie Harlow

Το Έψιλον ένωσε τις δυνάμεις του με την πρώην σύζυγο του Αλέξη Κούγια για να εξακοντίσουν το τρας σε νέα επίπεδα

Η Εύη Βατίδου και το πάνελ της στο Έψιλον σχολιάζουν ρατσιστικά τη Winnie Harlow

Όταν η Winnie Harlow ήταν παιδάκι και την κορόιδευαν για τη λεύκη της, η Εύη Βατίδου μπούκαρε στο Άλτερ παρέα με τον Αλέξη Κούγια και αναρωτιόταν “ποιο είναι το τηλέφωνο του 100”. Λίγο αργότερα, όταν η Winnie Harlow ήταν έφηβη και σκεφτόταν να αυτοκτονήσει λόγω του bullying που δεχόταν, η Εύη Βατίδου τσακωνόταν με τον Κούγια στα κανάλια και του ‘ριχνε τα τακούνια της στη μούρη.

Ok, λογικό να μην έχει ενημερωθεί για το πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε την ετερότητα, η γυναίκα ήταν ξεκάθαρα απασχολημένη

Σήμερα, που η Winnie Harlow γαμεί και δέρνει κάνοντας καριέρα ως role model, η μοίρα έριξε την Εύη Βατίδου καλοκαιριάτικα σ’ ένα τσίπικο στούντιο να πουλάει τσοκοσλίμ και κομμωτηριακό κους κους, παρέα με πέντε εξίσου αγράμματους πουθενάδες.

Άδικη η ζωή, το ξέρω, σνιφ

Κάπου ανάμεσα στις αρπαχτές της στα Σκόπια και τους 10-15 τηλεθεατές της εκπομπής της, η Εύη Βατίδου με τη βοήθεια του αντίστοιχου κύρους πάνελ της, αποφάσισε να καταπιαστεί με τη Winnie Harlow και τη λεύκη της. Επειδή, οκ, why not. “Αγελάδα”, “δαλματίας”, “λερωμένη από παγωτό” είναι μόνο μερικά από τα διαμάντια που ακούστηκαν σχετικά με το θέμα. Classy:

Πολύ γούστο δε, έχουν τα τάχα μου κολακευτικά σχόλια που παρεμβάλλονται ανάμεσα στις αισχρές προσβολές. “Τα κατάφερε παρά την πολύ περίεργη όψη που ευτυχώς ή δυστυχώς έχει”. Ότι η δερματική πάθηση είναι ένα δυστύχημα και ο πάσχων ένα φρίκουλο κανονικά, αλλά για φαντάσου, το συγκεκριμένο φρίκουλο δεν τα πήγε κι άσχημα, εύγε!

Ξέρω ξέρω, η αμορφωσιά, ο επαρχιωτισμός και η νοσηρή αμετροέπεια δεν σοκάρουν κανέναν, πόσω μάλλον προερχόμενα από το Έψιλον. Αν όμως υπάρχει εκεί έξω έστω μία Winnie Harlow που ίσως ντράπηκε βλέποντας αυτό το αίσχος, ας της πούμε -καθαρά για τυπικούς λόγους- το αυτονόητο: Δεν έχεις εσύ το πρόβλημα, αυτοί οι ανεκδιήγητοι nobodies το έχουν.