,

Nomads: Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που το Wannabe Survivor του αντ1 δε βλέπεται ούτε με απειλή όπλου

Ένας μοναδικός συνδυασμός κριντζαρίσματος και βαρεμάρας

Nomads: Το survivor του αντ1 είναι όσο κακό αναμενόταν

Όπως όλοι γνωρίζουμε, όταν ένα προϊόν πάει καλά, άλλα παρεμφερή προϊόντα προκύπτουν στην αγορά για να το κοντράρουν και να φέρουν κι αυτά μερικά λεφτάκια εκμεταλλευόμενα το trend του. Οι βιομηχανίες που ξέρουν τι τους γίνεται, φροντίζουν το δικό τους προϊόν να έχει τουλάχιστον μια κάποια αυθεντικότητα που να το διακρίνει από τα υπόλοιπα με εποικοδομητικό τρόπο. Οι βιομηχανίες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, παράγουν ημίμετρα. Όταν τα ημίμετρα είναι low budget, τα λέμε Survival. Όταν έχουν κόστος παραγωγής 10 εκατομμύρια, τα λέμε Nomads.

Στο τέλος, πάντως, και τα δύο αποδεικνύονται αναιμικές κόπιες

(σαφώς, αν βρίσκεσαι ήδη σε βαθύ ύπνο)

Αν κάνει κάποιος την προσπάθεια να παρακολουθήσει το Nomads, και αντισταθεί στη σχεδόν αντανακλαστική παρόρμηση να το αλλάξει και να βάλει οτιδήποτε άλλο, ακόμη και Άλτερ, θα καταλάβει ένα πράγμα: Τα πάντα είναι λάθος. Βρεγμένος φακός, κακή εικόνα, καμένα πλάνα, βαρετά αγωνίσματα, ανέμπνευστο καστ.

Γενικά, η φάση είναι more gkatoula, asto asto

Ας εστιάσουμε, όμως, στα χειρότερα σημεία, έτσι για το κακό:

-Ο fake τραυματισμός του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Πρόκειται ίσως για τον πιο ψεύτικο τραυματισμό στην ιστορία των ψεύτικων τραυματισμών, και σημειώστε ότι έχω υπ’ όψιν και εκείνη τη φορά που η Πέπη Τσεσμελή άρπαξε φωτιά ζωντανά στην εκπομπή της. Προσέξτε πού χτυπάει. Πού πιάνει. Καλησπέρα υπερβολή.

-Ο θρήνος της Αποστολίας Ζώη που επακολούθησε

Στο μεταξύ, το σημείο του τραύματος αλλάζει πάλι

-Ο σεξισμός και ο ηλικιακός ρατσισμός του χανταμπακοειδούς Παναγιώτη

Ο τύπος ψήφισε τη Νατάσα Καλογρίδη επειδή “δεν μπορεί να ψηφίσει άντρα” και επιπλέον “θέλει να δώσει μια ευκαιρία στους νέους ανθρώπους”. Σα δεν ντρέπεται η απαράδεκτη που ούτε πουλί έχει ούτε τη στοιχειώδη ευγένεια να παραμείνει είκοσι χρονών.

-Τα καταντροπιαστικά κλάματα του Γιώργου Μαυρίδη

Θα έλεγε κανείς πως αν ο Γιώργος Μαυρίδης πρέπει να κλαίει για κάτι, αυτό είναι ότι συμμετέχει στο Nomads ενώ πέρυσι έλεγε πόσο ανήθικο βρίσκει το Survivor. Επειδή όμως ζούμε την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ και η ανακολουθία είναι πλέον για τον άνθρωπο ό,τι το αλάτι για τη θάλασσα, ο Γιώργος Μαυρίδης δεν κλαίει που έγινε ρόμπα. Κλαίει για κάτι άλλο. Επειδή δεν τον παίζουν τα παιζάκια. Φανταστείτε τι κλάμα έπεσε για να χωριστεί σε δύο μέρη:

Τι νομίζει πως είναι: Ντάνος. Τι πραγματικά είναι: Ρέα του Big Brother με μούσια.

-Τα κατινίστικα shades του Αλεξάνδρου

Άραγε το 2017 υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει ότι τα μούσια, οι μύες και τα τατού κάνουν τους κουλ τυπάδες; Και να υπάρχει, πάντως, υπάρχει ευτυχώς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Nomads για να αποδεικνύει το αντίθετο. Εδώ σε μια επίδειξη κομμωτηριακής κακιούλας προς τον Μαυρίδη, από την οποία λείπει μόνο το σεσουάρ στη ζώνη (και το θάρρος της γνώμης, καθότι “δεν είναι αυτό που νομίζεις ρέι”)

-Η σκυλοφοβία

Η Αποστολία Ζώη εξελίσσεται σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη του Nomads, στο πιο άμπαλο. Στο πλαίσιο αυτό, συσπειρώνει τα τσιράκια της γύρω από τις εμμονές της και απομονώνει όποιον διαφωνεί (Μαυρίδη). Αυτή τη βδομάδα σιχαίνεται τα σκυλιά. Καμία συναδελφική αλληλεγγύη δηλαδή.

Το ίδιο ισχύει και γι’ αυτά όμως, μα για ένα λίπστικ δεν το ‘καναν πολύ μεγάλο θέμα.

-Τα βαρετά αγωνίσματα όπου γίνεται το ίδιο πράγμα επί μία ώρα

Και στο τσακίρ κέφι κάποιος ξεμουνιάζεται

-Η ταλαίπωρη Νατάσα Καλογρίδη

που όλοι περιμέναμε να ‘ναι κάτι σαν θηλυκός Λάκης Γαβαλάς, αλλά τελικά φέρνει περισσότερο σε drag της Ζωής Λάσκαρη. Και υπέστη αυτό την πρώτη της μέρα 🙁

-Αυτή η γκριμάτσα του Γιώργου Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης στο Nomads

-Ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Είναι παλιακός, μοιάζει με αγρότη μπάρμπα σε απεργία, λέει βλακείες, προσπαθεί να πωρώσει το κοινό μάταια με υπερβολικές περιγραφές την ώρα που δεν συμβαίνει τίποτα. Παράλληλα, δείχνει να παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του, το παίζει Game Master λες και πρόκειται για Ολυμπιάδα, προσπαθεί να βάλει τους παίκτες να τσακωθούν και φυσικά τσαντίζεται όταν ξεβρακώνεται ο μικρουτσικισμός του.

Θέλετε και τελικό συμπέρασμα;

Το ‘χετε ανάγκη;

Το ποθείτε;