,

Η Jennifer Lawrence ρωτάει την Kim Kardashian αν κλάνει μπροστά στον Kanye σε μια ξεκαρδιστικά άβολη συνέντευξη

Έλλειψη Κόμπλεξ + Αιρετική Διάθεση + Αμφίδρομο Χιούμορ= Καλή Τηλεόραση

Η Jennifer Lawrence ανακρίνει την Kim Kardashian

Η γνώμη μου για την Jennifer Lawrence είναι πολύ συγκεκριμένη. Είναι ένα υπερταλαντούχο και γνήσια αστείο άτομο που μάλλον μπορεί να κάνει φανταστικά ό,τι του κατέβει. Από τα εύπεπτα blockbusters μέχρι το δυσνόητο Mother, δείχνει να ‘χει μέσα της ό,τι χρειάζεται για να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση. Δυστυχώς, πολλοί την αντιπαθούν γιατί εκτός από την προίκα του ταλέντου της έχει την ατυχία να είναι και όμορφη. Ε, αυτό δεν μεταβολίζεται εύκολα όπως και να το κάνουμε.

Για την Kim Kardashian έχω επίσης κατασταλαγμένη άποψη. Είναι μια ανυπόφορη τσοντού που με πολύ καλό μάρκετινγκ και κανέναν ηθικό φραγμό καθιέρωσε μια new age κουλτούρα μαζικής φτήνιας, της οποίας και έγινε βασίλισσα. Ίσως κι αυτή να ‘χει εν τέλει μεγάλο ταλέντο. Απλώς είναι του είδους που δεν με αφορά καθόλου.

Περιέργως, οι δυο τους συναντήθηκαν στην εκπομπή του Jimmy Kimmel όπου η Jennifer Lawrence έκανε guest hosting. Το αποτέλεσμα ήταν απροσδόκητα ωραίο:

Αυτό που συνέβη, με λίγα λόγια, είναι ότι (συνεννοημένες εννοείται) η Jennifer και η Kim αποφάσισαν να μην πάρουν στα σοβαρά τον εαυτό τους. Ώστε να κάνουν ψιλοχοντρή αλλά κυρίως άδολη πλάκα. Και, ναι, με την κωμική φλέβα της Jlaw και την χλιδοτράς ζωή της Kim αυτό είναι εφικτό και υπέροχο.

Γιατί, ναι, υπάρχει δημιουργικός τρόπος να είσαι αηδιαστικός (η J τη ρωτάει αν κλάνει), αδιάκριτος (τη ρωτάει για σεξ και πρώην γκόμενους), και πολιτικά μη ορθός (τη ρωτάει ποιο μέλος της οικογένειάς της θα σκότωνε τελευταίο!), χωρίς να γίνεσαι Λιάγκας. Κι αυτός είναι ένα μείγμα ταλέντου, τεχνικής, καλλιέργειας κι ευστροφίας. Ε, και τύχης εδώ που τα λέμε.

Σοκαριστικό (ή και όχι) ότι με το κατάλληλο στήσιμο μπορείς να εκτεθείς χωρίς πραγματικά να εκτεθείς, και να μεταχειριστείς το τρας με μη τρας τρόπο. Δεν ντρέπομαι δε, να παραδεχτώ ότι ακόμα και η Kim βγήκε cool. Λούμπεν, αλλά έξυπνη. Και μοιάζει και καλό άτομο.

Αγαπημένη στιγμή:

το σημείο όπου η Jennifer παρομοιάζει το blusher brush της σειράς καλλυντικών της Kim με δονητή, κι έπειτα το πετάει στο πάτωμα σα να πρόκειται για σκουπίδι <3

Ευχαριστούμε Jimmy Kimmel, να την ξαναφέρεις

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%