,

10 πιθανές αιτίες που η Νατάσα Καλογρίδη αντικαθιστά την Άννα Βίσση στο νέο της κλιπ

To thecurlysue ρίχνει φως στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση

Άννα Βίσση: Γιατί η Anna Vissi αντικαταστάθηκε από τη Νατάσα Καλογρίδη στο νέο της κλιπ;

Η Άννα Βίσση έβγαλε νέο τραγούδι. Στα παπάρ Όσο νέο μπορεί, εν πάση περιπτώσει, να είναι ένα τραγούδι της Άννας Βίσση, η οποία κάθε χρόνο τα τελευταία δέκα χρόνια βγάζει ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα:

Δηλαδή ασυνάρτητους και cringe-worthy στίχους που ασθμαίνουν για να χωρέσουν στο μέτρο τετριμμένων μελωδιών, βγαλμένων απ’ το πιο βαρετό απόγευμα του Νίκου Καρβέλα.

Θα έλεγε κανείς, λοιπόν, πως αυτό το ποστ είναι εντελώς περιττό, δεδομένου ότι ολόκληρη η δραστηριότητα της Άννας Βίσση συγκεφαλαιώνεται πλέον στο γνωστό ρητό:

Σας γελάσανε όμως, κουτά.

Γιατί αυτό που σοκάρει τον μέσο νου μετά τη θέαση αυτού του βίντεο δεν είναι το τραγούδι.

Αυτό είναι απλώς ντροπιαστικό. Κάτι που γράφει οποιοσδήποτε στο πόδι όση ώρα κρατάει το πρωινό του χέσιμο. Το σοκαριστικό είναι ότι η Άννα Βίσση απουσιάζει από το κλιπ και τη θέση της έχει λάβει η Νατάσα Καλογρίδη.

I know, right?

Προβληματισμένο από την αλλόκοτη και μυστηριώδη αυτή κατάσταση, το thecurlysue επιχειρεί να της ρίξει φως, διατυπώνοντας τα πιθανότερα σενάρια.

Γιατί λείπει η Άννα Βίσση από το νέο της κλιπ;

-Αντάλλαξε θέσεις με τη Νατάσα Καλογρίδη για να πάει αυτή στο Palawan και να αναζητήσει τα ίχνη της χαμένης της καριέρας

-Η Άννα έχει εισαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων μετά τη συνεργασία της με τον Μένιο Φουρθιώτη και πλέον χρησιμοποιεί μόνο σωσίες στις δημόσιες εμφανίσεις της.

-Είναι επιλογή της, έτσι θέλει, αυτή το διάλεξε, αυτή τ’ αποφάσισε.

-Η Aloe V που διαφήμιζε η Άννα Βίσση στο Έψιλον περιείχε υγροποιημένο dna της απώλητης Ελληνίδας σταρ με την ιδιότητα να μεταμορφώνει όποιον το έπινε. Η φόρμουλα αγοράστηκε μόνο από ένα άτομο.

-Δυστυχώς η Άννα Βίσση κάηκε εδώ και χρόνια στην πυρά με τις ξενέρωτες

-Η Άννα δεν γύρισε ποτέ απ’ το μακρινό Θιβέτ και τις Ινδίες όπου κάποτε επισκέφθηκε σοφούς δασκάλους και γκουρού. Mετά τον Νίκο Καρβέλα, λοιπόν, που την υποδυόταν με επιτυχία για χρόνια, ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσει το άτομο με την αμέσως μεγαλύτερη ομοιότητα.

-Βγήκαν αληθινές οι προφητείες και τελικά ήρθαν καταστροφές κι επιδημίες στο σπίτι της Άννας Βίσση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί body double.

-Ένα βράδυ κατά τις δώδεκα, η Νατάσα χτύπησε κατά λάθος τον αριθμό της μοναξιάς της Άννας με αποτέλεσμα η απόσταση γι’ αυτές να μικρύνει τόσο, που έγιναν ένα άτομο.

-Η Άννα θεώρησε ότι η υπόσχεση που μας έδωσε στο τραγούδι Όσο Έχω Φωνή, έχει πια εκπληρωθεί.

-Στο κλιπ δεν βλέπουμε τη Νατάσα Καλογρίδη, αλλά το νόθο παιδί του Νίκου Καρβέλα με τη Debbie Harry στο οποίο η Άννα Βίσση παραχώρησε τη θέση της, κουρασμένη απ’ τη χρόνια έκθεσή της στα φώτα.

-H Jessica Lange προθυμοποιήθηκε να ηχογραφήσει το τραγούδι της Άννας και να πρωταγωνιστήσει και στο κλιπ του, για να του δώσει μερικές πιθανότητες να ακουστεί από περισσότερα από 5 άτομα.

Άλλο; Τι; Κάθε εικασία είναι ευπρόσδεκτη προκειμένου να διαλευκανθεί το μυστήριο

Δέσποινα, κοφ’το, οκ;

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%