,

Τοκοπή Τολιάγκα: 10 πιθανοί λόγοι που ευθύνονται για το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

Πένθος και ερωτηματικά απλώνονται απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας

Γιώργος Λιάγκας: Εθνικό πένθος, κόπηκε η εκπομπή του, Late Night

Η κοπή της πίτας συνοδεύτηκε φέτος από την είδηση μιας ακόμη κοπής, ακόμη πιο χαρμόσυνης. Της εκπομπής Late Night που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι πρόσφατα στον αντ1.

Φαντάζομαι ότι η είδηση ήχησε σαν κακό αστείο στ’ αφτιά του κοσμοαγάπητου παρουσιαστή, αλλά δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής του εκπαιδεύτηκε εντατικά στα κακά αστεία, η πληροφορία δεν πρέπει να τον τάραξε ιδιαίτερα.

Όπως και να ‘χει,

το κερλισού προβληματίστηκε ιδιαίτερα από το γεγονότο αυτό. Για χάρη των γλυκών αναμνήσεων που μας άφησε ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, αλλά κι έτσι απλά, για την ιστορία, αποφάσισε να μαντέψει τους λόγους που οδήγησαν το κανάλι του Αμαυρουσίου σε μια τόσο σκληρή απόφαση.

Τι μπορεί να συνέβη:

– Ο Αντ1 συνειδητοποίησε πως υπάρχουν και φτηνότεροι τρόποι να προκαλέσει τα ίδια συναισθήματα στο κοινό, π.χ παροτρύνοντάς το να χώσει δυο δάχτυλα βαθιά μες στον οισοφάγο του

-Το χιούμορ του Γιώργου Λιάγκα ήταν τόσο μπροστά από την εποχή του που στην αλλαγή του έτους πήγε κατευθείαν στο 2028, με αποτέλεσμα να το χάσουμε εμείς 🙁

-Δεν έμειναν αποθέματα ψυχής στους κειμενογράφους του, ο διάολος τα αγόρασε όλα (και πολύ φτηνά μάλιστα)

-Η εκπομπή κόπηκε για τον ίδιο λόγο που η παράσταση της Νατάσας Μποφίλιου κατέβηκε στον ένα μήνα. Ασύλληπτη επιτυχία.

-Ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε πρόταση να αφοσιωθεί σε κάτι που του ταιριάζει ακόμη περισσότερο, δηλαδή στην παράδοση σεμιναρίων belly dancing και την υποβρύχια φωτογραφία.

-Οι Jimmy Fallon και Jimmy Kimmel έστειλαν στον παρουσιαστή φωτογραφίες των παιδιών τους που λιμοκτονούν, παρακαλώντας τον να αφήσει και σ’αυτούς λίγο χώρο να υπάρξουν.

-Σε μια κρίση ειλικρίνειας, οι ιθύνοντες του σταθμού ομολόγησαν στον Γιώργο “όταν σε βλέπουμε μας πιάνει κόψιμο” κι αυτός δεν κατάλαβε ακριβώς τι εννοούσαν.

-Με την επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου από το Palawan δημιουργήθηκε ενεργειακό τρίγωνο ανάμεσα σ’ αυτόν, τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Λιάγκα, το οποίο και ρούφηξε τον πιο πρόσφατο μέτοχο της αδελφότητας ΚΑΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

-Του στείλαν ένταλμα συλλήψεως τα μαστάρια της Τζένης Χειλουδάκη

-Πνίγηκε απ’ το αυθόρμητο γέλιο του

ΠΗΓΑΙΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ

Και τώρα θα ήθελα να εξασκηθούμε όλοι μαζί στο πιο αυθόρμητο γέλιο, το γέλιο autocue

Posted by thecurlysue on Donnerstag, 2. November 2017

Αντίο, Γιώργο, και να προσέχεις!