,

Αυτό το video με Ελληνίδες youtubers να ξεκατινιάζονται είναι ό,τι πιο αστείο θα δεις σήμερα

Έκπληξη, το ελληνικό youtube είναι όσο κακό υποψιάζεσαι

Ελληνίδες youtubers, μία σύγχρονη ιλαροτραγωδία

Αν είστε πάνω από 16 χρονών, το πιθανότερο είναι να μη γνωρίζετε τους Έλληνες youtubers. Και πολύ καλά κάνετε, φυσικά. Το να είσαι ενήλικος έχει και τα καλά του, με την αισθητική καλλιέργεια και τη διανοητική ανάπτυξη να είναι δύο από αυτά.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως δεν δικαιούστε κι εσείς ένα μερίδιο από το γέλιο που αφειδώς προσφέρουν άθελά τους, μέσα από τη διαδικτυακή παρουσία τους γενικά και τις παιδαριώδεις κόντρες τους ειδικότερα. Μιλάμε για ψηφιακό χρυσό που αβγάτιζε τόσο καιρό κάτω από τη μύτη μας!

Αυτό το οσκαρικό βίντεο είναι αρκετό για να καταλάβετε τι εννοώ:

Η μία κράζει την άλλη, η παράλλη βγαίνει να υπερασπιστεί την άλλη, κάποια άλλη προειδοποιεί τη μία, και το show συμπληρώνεται ονειρικά από ατάκες του στυλ “κοριτσάκι μου θες ψυχίατρο” ή “ξέρω πράγματα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες που ο κόσμος δεν ξέρει”.

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;

ΠΟΙΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ;

Αυτές που στήνουν ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ στο δωματιάκι τους και τραβάνε τον εαυτό τους; Τα ανήλικα που τις παρακολουθούν για χάζι και κάνα τζάμπα μανό;

Παράνοια.

Εννοείται πως η ιστορία είχε συνέχεια, με τη μία εκ των θιγομένων να κάνει ασφαλιστικά μέτρα, αλλά και βίντεο στο οποίο μιλάει συγκλονισμένη (με φουλ μέηκαπ ωστόσο) για τα ασφαλιστικά μέτρα. Δεν λείπουν, βεβαίως, και ασυνάρτητες γενικολογίες περί bullying, συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού (ντοϊοϊοϊνγκ), εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη και άλλων αστείων πραγμάτων που στα 90s πώρωναν τις νοικοκυρές όταν τ’ άκουγαν στα τηλεπαράθυρα.

Ξέρω ξέρω, είναι πάντα ξεκαρδιστικό (με την ένοχα απολαυστική έννοια) να βλέπεις ανθρώπους αυτού του είδους να παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτό τους και να φαντασιώνονται ανύπαρκτα σταριλίκια, να στήνουν προνηπιακές κόντρες και ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ σε τόσο ακραία ναρκισσιστικό βαθμό.

Από την άλλη, όμως, είναι κάπως στενάχωρο που η συντριπτική πλειοψηφία των ανήλικων ψαρώνει μ’ αυτή την υπανάπτυξη τόσο, ώστε να την ειδωλοποιεί και να τη θρέφει με τα views της. Και τι κρίμα, αλήθεια, που ένα τόσο επαναστατικό μέσο σαν το youtube μεταμορφώνεται τόσο εύκολα σε trash tv, ε; Ίσως φταίει που η trash tv ήταν και η μοναδική προσλαμβάνουσα των millennials που στελεχώνουν σήμερα το youtube.

Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Πάντως είχε πλάκα.

Keep them coming, βρε youtubers.