,

Greece’s Next Top Model: Τα καλύτερα σημεία από την trash επιστροφή της χρονιάς

Αρκετά κακό, αλλά όχι ακόμα όσο κακό πρέπει

Το Next Top Model επέστρεψε στις ζωές μας

Ένα δεκαετές συναισθηματικό κενό της ζωής μας αποφάσισε να καλύψει η διοίκηση του STAR, επαναφέροντας το Greece’s Next Top Model στις οθόνες μας.

Στη νέα version της αγαπημένης trash ριαλιτούμπας, πρωταγωνιστούν φέτος:
Η ιδανική εκδοχή της Βίκυς Καγιά, η Βίκυ Κακιά, ένα χαμένο γονίδιο της Φωτεινής Πιπιλή, μία παγκοσμίως άγνωστη Αρσακειάδα που σίγουρα αποκαλεί τις φίλες της “μαλάκα” και ο κρυφός γιος του Γιάννη Ζουγανέλη και του Ησαΐα Ματιάμπα.

Ρούφηξα το πρώτο επεισόδιο όπως η ΜΚΟ το ευρωπαϊκό κονδύλι, και κατέληξα στα σημαντικότερα σημεία:

-Η υποψήφια που όταν ρωτήθηκε τι έχει πειράξει στο πρόσωπό της απάντησε εμβρόντητη ΤΙ ‘ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ;’, για να αποκαλύψει λίγο αργότερα ότι έχει ψεύτικα χείλη, ψεύτικα δόντια και ψεύτικες βλεφαρίδες. Κι όλα αυτά πέραν του ψεύτικου στήθους.
-Το πολύ διακριτικό shade της Βίκυς Καγιά στην Kim Kardashian, το οποίο ήχησε σαν ξινίλα της αιώνια αδύνατης επειδή ήρθαν στη μόδα οι καμπύλες.
-Η προσπάθεια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να γλείψει την Καγιά και το γέλιο όλο μίσος που προκάλεσε η προσπάθεια αυτή στην Βίκυ.
-Η πολύ ευγενική παρατήρηση της Βίκυς σε διαγωνιζόμενη, πως έχει χαλαρό κώλο. Ιδιαίτερη μνεία στο γεμάτο απορία “γιατί έτσι;” στο τέλος. Εχμ, ίσως επειδή δεν είναι κατασκευασμένη σε εργαστήριο;
 
-Η 18χρονη τύπισσα που έσκασε πιο πλαστικοποιημένη κι από φοιτητικό πάσο, μαζί με την εξίσου πλαστικοποιημένη μητέρα της, για να δηλώσει ότι μπορεί να κάνει και VOGUE και MAXIM. Όχι, δείτε τι σου κάνει η αυτοπεποίθηση.
-Ο Δημήτρης Σκουλός που κατακεραυνώνοντας τις πλαστικές επεμβάσεις, δήλωσε ότι δεν θα άφηνε την κόρη του να κάνει μέχρι να πάει 30 (!) και να παντρευτεί (!), για να συμπληρώσει όμως αποφθεγματικά, στη συνέχεια, ότι τη μαθαίνει να αγαπάει τον εαυτό της. Να αγαπάει τον εαυτό της, αλλά με την άδειά του δηλαδή. Δημοκρατικότατο και καθόλου αντιφατικό ή σεξιστικό, πιστεύω. Για να δω όμως λίγο την ημερομηνία, ουφ, οκ, ευτυχώς δεν γυρίσαμε στο 1950. Πάμε παρακάτω τώρα.
-Η διαγωνιζόμενη που θέλει να σπάσει τα στερεότυπα, αλλά ποζάρει όπως ΟΛΕΣ οι ινσταγκραμούδες και από σχεδιαστές θαυμάζει τη Donatella Versace και τον Karl Lagerfeld (wow), αναρωτιέται γιατί δεν κάνει για μοντέλο με ύψος 1,55.
-Και τέλος, αυτή η γεμάτη κατανόηση και αποδοχή ατάκα της Βίκυς, που μας δίνει μία σαφή άποψη για το πόσο καλά έχει κατανοήσει το νέο κόνσεπτ ποικιλομορφίας του παιχνιδιού.

Μα δεν γεμίσατε προσδοκίες για μία ακόμη πιο τρας συνέχεια;

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε δει σκηνές σαν αυτή

…ωστόσο έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε. Μέχρι την επόμενη Δευτερούλα!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%